kolmapäev, 29. september 2021

Kõik I-pesakonna kutsikad on uutes kodudes

 Mida rohkem tegeletakse kutsikaga ja hiljem noorkoeraga esimesel aastal – mängimise, jalutamise, tema kasvatamise ja arendamise näol, seda lihtsam ja probleemivabam on terve edasine elu koos koeraga. Soliidse põhja paneb  kasvataja juba esimesel 10-12 nädalal, kuid kuidas kutsikas peale kolimist uues peres edasi areneb on siiski uue pere või peremehe kätes.

Meie kutsikate uued omanikud on andnud meile tagasisidet. Ainult rõõm on näha, kuidas kutsikad  on harjunud uutes kodudes.

Iyoko elab oma uue peremehe Reimoga ja 2 kassiga Lääne-Soomes. Ta saab seal joosta ja jalutada kaunis looduses. Iyokol on ka super perenaine Tuija, kes tema karva eest hoolitseb ja temaga lähikuudel koolitee ette võtab.


Ariana(Mia) oli pesakonna pisem. Ta käib koos perenaisega loengutel ja salsa tantsutundides. Ariana(Mia)naudib päikselisi sügispäevi koos perenaise Anaga. Olen ääretult rõõmus, et nad üksteist leidsid ja veel nii kaugelt maalt.


Ischa(Aiša) alustas trenniga, vahest kiusab kodus Emyt ja teisi kenneli vanemaid koeri. Esialgu jääb ta elama meie kennelisse. Tahame tema arengut jälgida pikemalt. Talle meeldib kammimine ja ta väga  naudib seda. Õhtul vaatab koos meiega meeleldi telekat, eriti loomasaateid.



Izzy(Itsi) pidi ootama pikalt oma lennuaega Saksamaale. Ta oli alati vallatust täis ja sai minna avastama suurlinna.Ta õppis meie juures esimesed olulised käitumisharjumused tulevaseks probleemivabaks eluks. Loodame, et on abiks hoiukoduks Ingridile suurlinnas.

Therese(Reesi) on juba kirja pandud kutsikakooli. Kairi on teda väga tublilt õpetanud istuma. Päeval naudib ta koos perenaisega büroos kodutööd ja ootab väga lapsi koolist koju. Peretütre Johanna mõtetes on ka koolis oma armas väike sõbrake. Theresel (Reesil) jagub vabalt energiat ka õhtusteks mängudeks kogu perega.




Kõigile omanikele suured tänud fotode eest! 💕