kolmapäev, 15. veebruar 2023

Emy kutsikate areng( Mickey Mouse tiim)


 Emy kutsikate areng 3 nädalal                          

Emy kutsikad on võtnud samuti kaalus tublilt juurde . Eriti suure isuga on Emy poisu. Ta on täiesti karumõmmi faktoriga ja kogu pere lemmik algusest peale. Meenutab meile ühte meie kenneli kollast dogikutsikat, ainult mini variant 😆😍. Ta otsib kontakti meeleldi inimesega ja temast kasvab üks vahva iseloomuga yorkshire terjeri poiss. Ta on Chessi poistega hetkel sarnases kaalus, kuigi vanuselt on nädal noorem. 


                   poiss  lilla paelaga
 tüdruk kollane pael


                                                                  poiss lilla pael 



Ei tea, kas tõesti kasvab väikesel Emyl suur poiss või jääb kaal hoopis mingi aeg seisma. Yorkidel ei ole see haruldus. Siiani ei ole suutnud Emy eelmisest pesakonna kutsikatest ületada keegi 3 kg , pigem ikka alla jäänud kaalult. 

Tüdruk on hetkel mõlema pesa kutsikatest kõige väiksem ja on täiesti Emy koopia. Ta ei ole alakaaluline või rahvakeeli "mini". Aretusse ta ei sobiks, kuna on ja jääb liiga väikseks täiskasvanuna. Ta on praegu juba isekas ja tahtejõuline armas yorkitüdruk. Värvilt on ta tumedam ja katsudes nii meeldiva siidise beebikarvaga. 

Tüdruk  kollase paelaga




Emy ise oli kutsikana peaaegu musta värvi , aga muutus nii kenakeseks terashalliks. 

Kutsikate ema Emy 💕kutsikana 


Emy hoolitseb ekstreemselt oma tibukeste eest. Operatsiooniniidid sai eemaldatud nädala alguses ja ta tunneb end väga hästi. Isu on Emyl hea ja piima on palju. Võibolla sellepärast käibki poiss kõik nisad läbi ja muudkui kosub :)  


Emy on , kui kanaema, ta kohe istub neile kaitseks peale, kui kardab mingit ohtu kutsikatele. Ärge pildistage ega tüüdake teda liiga kaua! Kutsikad on ikkagi minu, mitte teie omad 😛. See on tema mõttes. Pesa on tal väga puhas. Suure veenmise peale lubas teha mul ikka paar fotoklõpsu 💗.


meie tõmmu tüdrukuke 💕:)