esmaspäev, 29. juuni 2020

6 nädal ja õuerõõmud

Nordics Hütte Hugo Heartbreaker "Hugo"
Nordics Hütte Harrisson Harrolds "Harry"



Hugo vasakul ja Harrisson paremal fotol



Kutsikad peavad kutsikaeas, nagu ka inimlapsed palju õppima, et hiljem elus ilma probleemideta, hirmudeta hakkama saada. Kellele on tuttav, kui tähtis on laste areng väiksena, saab ehk kõige paremini aru, kui ülitähtis on ühele väikesele koerakutsikale algus tema elus, tema hilisemale arengule. Kui lastel kestab see aeg 3-4 aastat, siis väikesel kutsikal 1-2 nädalat. Selleks ongi tähtis nii hästi, kui võimalik tundma õppida positiivseid kogemusi inimestega, loomadega, liiklusega ja muu ümbritsevaga. Inimlapsed saavad hiljem lapseeadefitsiite läbi töötada ja tasakaalu leida. Kui koeral selles faasis vigu tehakse või tal on puudulik areng või samuti halb sotsialiseerimine võib hilisemate käitumisprobleemide ja iseloomupuuduste töötamisega vähe muuta.







Teistele kenneli koertele on kutsikad väga huvitavad ja katsetatakse 
mängualgust või sabast sikutamist.
Kutsikatele mõeldud mänguasjad on neile väga huvitavad ja erinevad mänguasjad on soovituslikud ka arendamiseks. Mitte, liiga palju erinevaid asju korraga ei tohiks neile pakkuda. Parem variant on sagedamini ja alati midagi uut alati.


Suure õe Chessiga mängimas
 Emaga mängimas


Hugot külastas eelmisel nädalal tema tulevane armas pere. Emy oli alguses skeptiline, kuna ka eelnevalt olid käinud meil mitmed külalised. See tihe tema beebide külastamine muutus talle tüütavaks. Ülikiirelt leidis ta seekord endale sobivaks mängukaaslaseks tulevase omaniku
perepoja ja nii oli ta enda stress ununenud. Emy lubas kõigil kutsikaid nunnutada.😍

Nordics hütte Harrisson-Harrolds "Harry" 
                 Nordics Hütte Hugo Heartbreaker "Hugo"                     


    Hugo esimesi kordi õues

Nordics Hütte Harrisson-Harrolds"Harry"



Hugo mängimas