esmaspäev, 22. juuni 2020

JAANIPÄEV

HEAD JAANIPÄEVA KÕIGILE!

                        Lõpuks said ka kutsikate nimed lõpliku lahenduse. Variante oli palju 😊
Nordics Hütte Hugo Heartbreaker
Nordics Hütte Harrisson Harrolds



Mõlemad kutsikapoisid on BRONEERITUD .
 Meil on kahju, kui mõned huvitujad jäid seekord meie kenneli kutsikast ilma. Sündis õnneks  kaks üllatusbeebit kennelisse sellel aastal.
Püüdsime teha valiku kutsikate heaolule mõeldes ja lootes neile kindlat kodu  kogu eluks.
Samuti peab leidma kutsikat võttes aega temaga tegelemiseks.
Oleme veendunud, et Hugo ja Harrisson on oma peredes väga oodatud ja praegu juba tehakse ettevalmistusi uue pereliikme koju toomiseks. Harrissoni pere tõi meile juba pesa ja teki sisse elamiseks. Loodame ka edaspidist koostööd teha mõlemate omanikega ja nõustame vajadusel.

Jaanilaupäeva tähistasime koos: kutsikate kuuseks saamist ja tütre täisealiseks saamist. Ta on paljudel näitustel olnud toeks ja abiks mulle ja alati vabatahtlikult meiega koos sotsialiseerinud, treeninud kutsikaid. Yorkidega on tal eriline side, kuna juuniorhandlerite võistlustel võistles just yorkiga, nii kutsikate vanaemaga, emaga. Fotol esitles meie tütar edukalt kutsikate ema "Emyt" näitusel aastal 2018 

Jaanipäev on üks tore päev. Kogu pere saab alati kokku. Ilm oli samuti imeline. Elame mereäärses linnas, Pärnus ja tihti me ise ei jõuagi päevitama randa ajanappuses. Kõigil on omad tegemised ja mõni päev jääb üle ainult õhtuti leida aeg ujumiseks. Koerad käivad ka ikka ilusa ilmaga kaasas. Meie bolognese tüdruk Gucci on täiesti hull vee järele. Nagu vetelpääste koer, ainult valge ja väike. Pole eriti tõutüüpiline omadus, aga ju talle tundub kõik mänguline ja vett ta ei karda.


Nordics Hütte Chessi ja bolo Guccina

Boloralli rannas ja Guccina veerõõmud

"Chessi" meeleldi valvab minu kotti
ja tema oma jalgu küll märjaks ei tee

Piiratud alale on toodud lehmad, et pilliroog
ja rohi liiga suureks ei kasvaks

Appi, mis elukad need veel on?