laupäev, 4. veebruar 2023

Chessi pesakond. 2 nädalat (päikesejänkud)

2 nädal  🌞🐰


Postitus jääb seekord lühikeseks ajanappuses :).

Kutsikate areng on olnud sellel nädalal märgatav. Kõik on oma sünnikaalu kahekordistanud. Nad on ümmargused 😍 ja lõhnavad emapiima järgi. Kaal on  märkimisväärne 14 päeva kohta 😍. 

Meil on silmad  ja kõrvakesed avanenud!

Praegu olen veel pisi, aga minust kasvab vapper terjer 💗😃😍

Nüüd  saame  ka meie kontakti alustada beebidega. Samuti nemad meiega. Siiani koosnes päev magamisest ja söömisest. Veel näevad kutsikad kõike halli varjundi läbi, aga pesakastis saab juba uudistada. 


Millised ilmekad näod on kõigil ja nüüd hakkab meie peres nimekonkurss igale kutsikale. Chessi pesakonna kutsikanimed algavad  J- tähega.  


 Mõnel on näha ka juba armsaid väikesi vuntsikarvu. Pesakastis häälitsused meenutavad rohkem mõne muu looma häälitsusi, kui koera. Kostab igasugu lõbusaid hääli.. Panin neile pesasse ühe suurema  kaisujänku, et neil oleks alati kellegagi kaisutada. Chessi on vahest eemal  ja ei lase end igast piiksust enam jooksutada. Ta  jälgib täpselt kõike toimuvat ja piimaajaks läheb ise nende juurde. Kutsikate puhastamisega veedab ta aega hoolikalt. Vahepeal, kui kutsikad magavad lihtsalt chillib ringi või istub abikaasa kohvipausil tema süles  ja lunib midagi. See lunimismood on tal ainukesena meie koertest. Tema isu on hetkel tõesti mitmekordne. Hetkel saab ta kvaliteetset ja GMO vaba naturaalsest toorainest valmistatud kuivtoitu ja toortoitu. Samuti imetava koera vitamiine ja  ka muud maitsvat.



Esimesed katsetused käia pesakastis lähevad kutsikatel päris hästi. Paneme  neile ka erinevat pinnast lihaste treenimiseks, frotee, vedbed, vaipkate . 

Saba oskame ka juba liputada. Küüned sai veel see nädal kõigil ära lõigatud ,et Chessi nisasid ei kratsiks keegi katki.


Kutsikate isa omanik tõi meile ajakirja terjer, kus esikaanel on  seekord kutsikate isa. Samuti on ajakirjas rohkem juttu temast. Isase omaniku  soov oli, et kõik uued kutsikaomanikud saaksid selle kutsikapakiga kaasa. Aitäh, Viktoria.

Paar üksikfotot minu väikestest juveelidest







NB! Kes on otsustanud võtta omale sellel kevadel yorkshire terjeri kutsika, ootame sinult huviavaldusi e-mailile: maili.meskat@mail.ee 

Samuti leiab meid facebook/MailiMeskat, Whats app

või telefoni teel 53464779

Järgnevatel nädalatel on võimalik kutsikatega huvilistel tutvuda.

14 päeva

Nii, mina olen nüüd väsinud. On alles stress see fotodel poosetamine.